Het verhaal van Tessa van Leijenhorst was al ongeloofwaardig. Het wordt door de verhalen over haar en door haar eigen sms'jes steeds ongeloofwaardiger.

Tessa van Leijenhorst

Tessa van Leijenhorst
Tessa van Leijenhorst was een beroemde Nederlander toen ze meedeed aan het TV programma de Bus. Maar na een jaar was iedereen haar vergeten. Behalve Martijn Krabbé. Die had af en toe nog wel eens seks met haar. Tessa had de seks omdat ze ervan houdt in de schijnwerpers te staan. En als je dan kunt zeggen dat je het met Martijn Krabbé doet, helpt dat in haar kringen blijkbaar.

Een ex-vriend van Tessa van Leijenhorst, de DJ (en BN-ner) Eric Dikeb zegt over Tessa: 'Tessa kan heel erg lief, verzorgend en sexy zijn. Maar ze heeft ook een heel andere kant, die ik ook wel heb gezien: boos, furieus en haatdragend. Ik voel het als mijn plicht om dit iedereen te laten weten.'

Tessa zelf roept dat zij met meer dan honderd BN’ers intiem is geweest. Zij was altijd zo gek van Martijn dat ze op een avond verrukt riep ’ahh, Martijn! Met hem doe ik het, al staat mijn vriend Robbert erbij te huilen!’

Tot een maand geleden was ze nog samen met Robbert de Graaf. Een vriend van de twee: „Een maand geleden is in die relatie de bom gebarsten. Robbert heeft haar gezegd dat het niet langer ging.” Tessa moest op 1 mei het pand verlaten hebben. Ze begon steeds hardnekkiger naar haar oude geliefde te ’hengelen’.

Dat Tessa met haar verhaal eerst naar de media gaat, en dat verhaal steeds veranderd heeft is vreemd. Normaal zou je in zo'n situatie zo snel mogelijk aangifte doen. Dan komt de media er zelf wel achter. Nu zoeken zij en haar advocaat Spong (niemand weet hoe ze hem kan betalen...) de media. Ze sturen zelfs met opzet de verstuurde sms'jes naar weekblad Story. Uit een van de berichten blijkt dat Tessa geen aangifte bij de politie zou doen als Martijn ervoor zou zorgen dat zij met zijn collega Wendy van Dijk op de foto kon. Tevens zou Tessa zich onthouden van een aangifte als Martijn één keer X Factor niet zou presenteren. Dit laat volgens mij de ware aard van Tessa heel duidelijk zien. Als een foto met Wendy van Dijk al voldoende zou zijn om geen aangifte te doen, dan kan niemand geloven dat je echt bent verkracht!

Tessa lijkt steeds verder ontmaskerd te worden als iemand die aandacht wil en daar veel voor over heeft. Heel veel. Blijkbaar mag Martijn daarvoor boeten. Op internet circuleren vooral steunbetuigingen naar Martijn. Tessa heeft te veel dingen verkeerd gedaan om geloofwaardig over te komen. Inmiddels lijken de kansen voor Tessa nog kleiner en wordt zelfs gezegd dat zij vervolgd gaat worden voor afpersing.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment